Ongezouten noten kopen | Très Bien

De lekkerste ongezouten noten vind je bij Très Bien. We hebben een ruim assortiment aan ongezouten noten, waar je elke dag verantwoord van kunt genieten. De noten worden elke dag vers klaargemaakt. Bekijk hier ons aanbod.

36 artikelen  

Verwijder alle


Waarom je meer ongezouten noten zou moeten eten

Noten zitten boordevol onverzadigd vet en beschermen daardoor tegen bepaalde hart- en vaatziekten. Bovendien kan het eten van ongezouten noten ook bijdragen aan het verlagen van het LDL-cholesterol. Je bent na het eten van een handje noten langer verzadigd dan na het eten van bijvoorbeeld een koek of mueslireep, waardoor je minder snel de neiging hebt om iets ongezonds te snacken. Noten bevatten veel eiwitten en vezels en het zijn ook nog eens echte vitaminebommen. Ze bevatten vitamine E, ijzer en vitamine B. Vitamine B is heel belangrijk voor je huid, haar en ogen.

Vanwege al deze positieve effecten staan ongezouten noten in de Schijf van Vijf. Het advies is om elke dag een handje ongezouten noten te eten.

Ons assortiment aan ongezouten noten

Bij Très Bien hebben we een ruim aanbod aan ongezouten noten, het assortiment bestaat uit:

Om optimaal te profiteren van alle gezondheidsvoordelen die ongezouten noten te bieden hebben, kun je het beste de soort noten die je eet afwisselen. Zo raak je er ook niet op uitgegeten.

(H)eerlijke ongezouten noten

Bij Très Bien verkopen we alleen producten van de beste kwaliteit, met een eerlijk verhaal. Onze noten zijn afkomstig uit alle windstreken. Zo komen de amandelen uit Spanje, de hazelnoten uit Italië en de cashewnoten helemaal uit Vietnam. De leveranciers worden regelmatig door ons bezocht om te kijken onder welke omstandigheden de noten groeien, geoogst en verwerkt worden. Zo kunnen we garanderen dat alle noten die we verkopen Fair Trade en onbespoten zijn en dat er geen kinderarbeid aan te pas komt.

Bestel gemakkelijk en snel je ongezouten noten online

Bestel vandaag nog ongezouten noten online bij Très Bien, ze worden binnen 2 werkdagen verzonden. Alle bestellingen boven de €40 worden helemaal gratis verzonden. Heb je nog vragen over de ongezouten noten of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice of stuur ons een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >