#1 Paaseitjes met Baileys | Bestel ze direct online!

Koffielikeur en chocola, deze twee dingen klinken de meeste mensen als muziek in de oren. Bij Très Bien hebben we ze daarom samengevoegd tot één heerlijk product. Na het succes van de chocoladeletters met likeur, zijn er nu ook paaseitjes met verschillende dranksmaken verkrijgbaar. Veel paaseitjes nodig? Bij bestellingen boven de 40 euro zijn de verzendkosten helemaal gratis.

3 artikelen  

Verwijder alle


Baileys en chocolade, een perfecte combinatie

Baileys is een Ierse likeur gemaakt met whisky en room en is wereldwijd razend populair. Het drankje is ontstaan in 1974 in Dublin en wordt vaak puur gedronken of gemixt met wodka en espresso. Naast dat Baileys heel goed gecombineerd kan worden met koffie, is het ook een perfecte combinatie met chocolade. Daarom kon Baileys zeker niet ontbreken in ons assortiment van paaseitjes met alcohol. Naast de chocolade eitjes met Baileys hebben we ook nog paaseitjes met Boswandeling of Liquor 43 vulling.

(H)eerlijke chocolade

Bij Très Bien vinden we het heel belangrijk dat onze producten niet alleen lekker zijn, maar ook onder eerlijke omstandigheden geproduceerd worden. Daarom zijn al onze producten Fair Trade en bezoeken we onze leveranciers regelmatig. Op die manier weten we zeker dat alle producten onbespoten zijn en dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. Ook vinden we het erg belangrijk dat onze producten van goede kwaliteit zijn, voor onze paaseitjes gebruiken we daarom echte Callebaut chocolade. Callebaut produceert al meer dan 100 jaar de heerlijkste chocoladesoorten in het hartje van België.

Ook leuk als relatie- of personeelsgeschenk

Is je partner, goede vriend, ouder of collega een echte Baileys fan? Dan is dit hét perfecte cadeau om ze mee te verrassen tijdens Pasen. Laat de paaseitjes inpakken in een luxe cadeauverpakking en voeg eventueel nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toe. Wedden dat hun dag niet meer stuk kan?

Bestel je Baileys paaseitjes online bij Très Bien

Bestel nu je paaseitjes met Baileys vulling online bij Très Bien en je hebt ze binnen noot time in huis. Veel paaseitjes nodig? Bij bestellingen boven de 40 euro zijn de verzendkosten helemaal gratis. Mocht je nog vragen of speciale wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >