Paaseitjes met Boswandeling | Binnen 48 verzonden

Chocolade en alcohol, twee dingen waar de meeste mensen heel blij van worden. Daarom besloten we bij Très Bien om ze te combineren tot één heerlijk product. Na het succes van de chocoladeletters met likeur, zijn er nu ook paaseitjes met verschillende dranksmaken verkrijgbaar. Bestel je boswandeling paaseitjes vandaag nog online en je hebt ze binnen noot time in huis.

2 artikelen  

Verwijder alle


Boswandeling en witte chocola, een perfecte combinatie

Boswandeling is een licht groene Hollandse likeur met een tropisch tintje. De drank is ontstaan in 1998 en wordt gemaakt van verse room, kokos en banaan, een perfecte combinatie met witte chocola als je het ons vraagt. Typisch voor Boswandeling is de witte fles met groene dop en een afbeelding van de "boswandeling". De roomlikeur wordt veel gebruikt in mixdranken en cocktails, maar ook in shotjes zoals Vlaflip, Smurfenbier en Bubblegum. Het alcoholpercentage van Boswandeling is 15%, je kan dus prima een paar paaseitjes achter elkaar eten.

Hoe worden de paaseitjes gemaakt?

De chocolade eitjes met likeur worden stuk voor stuk met de hand gemaakt op een ambachtelijke wijze door onze chocolatiers. De witte chocola wordt gesmolten en vervolgens in een gietvorm gegoten van een half ei. De met chocola gevulde vorm wordt dan omgedraaid waarna er een klein laagje chocola aan de vorm blijft kleven, deze wordt hard en zo ontstaat een half eitje. Twee helften worden op elkaar gezet waardoor je een heel ei hebt die vervolgens gevuld wordt met een heerlijke Boswandeling vulling. Smullen maar!

Ook leuk als relatie- of personeelsgeschenk

Verras je partner, ouders, collega's of vrienden met deze heerlijke paaseitjes met een twist en hun dag kan ongetwijfeld niet meer stuk. Daarnaast kun je je paaseitjes ook in een mooie cadeauverpakking laten inpakken of een persoonlijke boodschap op een kaartje toevoegen, dit maakt het geheel tot een superleuk cadeau om weg te geven voor Pasen.

Bestel je boswandeling paaseitjes online bij Très Bien

Bestel je boswandeling paaseitjes vandaag nog online en je hebt ze binnen noot time in huis. Heb je een groot aantal paaseitjes nodig voor de hele familie, kantoor of klanten? Bij bestellingen boven de 40 euro zijn de verzendkosten gratis.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >