Productresultaten: 2
Oké, geen suiker dus. Maar hoe kan het dan dat deze chocolade eitjes toch lekker zijn? In plaats van suiker zijn deze eitjes gemaakt met een suiker vervangende zoetstof, namelijk maltitol. Maltitol komt niet voor in de natuur, maar kan worden gemaakt van moutsuiker (maltose), bijvoorbeeld uit maïs of tarwe. Het voordeel van maltitol is dat het net zo zoet is als suiker maar toch maar weinig calorieën bevat. Daarnaast ligt de glycemische index van deze zoetstof veel lager dan in suiker, hetgeen wat een vervelende bloedsuikerpiek doet voorkomen. Een ander voordeel is dat maltitol zorgt voor een verbeterede opname van calcium.
De suikervrije chocolade eitjes met worden stuk voor stuk met de hand gemaakt op een ambachtelijke wijze door onze chocolatiers. De chocola wordt gesmolten en vervolgens in een gietvorm gegoten van een half ei. De met chocola gevulde vorm wordt gekoeld totdat ze hard genoeg zijn en zo ontstaat een half eitje. Twee helften worden op elkaar gezet waardoor je een heel ei hebt. Smullen maar!
Wil je jouw partner, ouders, collega's of vrienden verrassen met lekkere paaseitjes, maar volgen ze een (suikervrij) dieet? Dan is dit de oplossing! Laat de paaseitjes door ons inpakken in een mooie cadeauverpakking of voeg een persoonlijke boodschap toe op een kaartje, dit maakt het geheel tot een superleuk cadeau om weg te geven voor Pasen.
Bestel je suikervrije paaseitjes vandaag nog online bij Très Bien en je hebt ze binnen noot time in huis. Heb je een groot aantal suikervrije paaseitjes nodig voor de hele familie, kantoor of klanten? Bij bestellingen boven de 40 euro zijn de verzendkosten gratis.