Superfoods kopen | Voordelig en Biologisch | Très Bien

Ben je op zoek naar superfoods? Bij Très Bien vind je online een groot assortiment aan lekkere voedingsmiddelen die bijdragen aan een betere gezondheid. Deze superfoods zijn heerlijk om toe te voegen aan je dagelijkse eetpatroon om een gezondere levensstijl te creëren. Bekijk onze gevarieerde producten hieronder en koop gauw je favoriete superfoods bij Très Bien.

43 artikelen  Wat zijn superfoods?

Superfoods zijn voedingsmiddelen die een hoog gehalte aan goede voedingsstoffen bevatten, zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Hierdoor hebben ze een positieve invloed op je gezondheid. Over het algemeen merken we voedingsmiddel aan als superfoods als het minimaal twaalf eigenschappen bevat die bijdragen aan een betere gezondheid, zoals een hoog gehalte aan eiwitten, vitamines, aminozuren of antioxidanten. De meeste ‘normale’ etenswaren bevatten slechts drie van deze eigenschappen.

Eet je regelmatig superfoods, dan kan dat zorgen voor een verbeterde gezondheid. Hierbij kun je denken aan een kleinere kans op hart- en vaatziekten, een lager gewicht, een kleinere kans op depressies en een verhoogd libido.

Welke soorten superfoods zijn er?

Superfoods zijn er in veel verschillende soorten en maten, waardoor er talloze voorbeelden zijn van producten die je als zodanig kunt aanmerken. Hieronder vind je een lijst van superfoods die je terugvindt in ons assortiment:

 • Granola
 • Muesli
 • Havervlokken
 • Quinoa
 • Bessen
 • Dadels
 • Pijnboompitten
 • Vijgen
 • Amandelen
 • Walnoten
 • Rozijnen
 • En nog veel meer!

Biologische superfoods

Ben je specifiek op zoek naar biologische superfoods, dan zit je bij Très Bien goed. Al onze producten worden namelijk op een ambachtelijke manier bereid en bevatten dus geen kunstmatige of chemische toevoegingen. Dit in tegenstelling tot veel voedingsmiddelen die je in de supermarkt terugvindt, die vaak volgestopt zijn met toevoegingen als smaakversterkers, kleurstoffen en e-nummers.

Bij Très Bien vinden we het belangrijk dat de producten die we verkopen op een eerlijke manier worden verhandeld. Daarom kopen wij van over de hele wereld alleen de beste producten in, die op een duurzame manier zijn geproduceerd. Niet voor niets zijn al onze producten Fair Trade en onbespoten.

Rauwe en onbewerkte superfoods

De bedoeling van superfoods is dat ze goed mogelijk bijdragen aan een betere gezondheid. Daarom zijn veel van onze superfoods rauw en onbewerkt of ongebrand. Dit betekent dat ze niet tot een te hoge temperatuur worden verhit of op een andere manier zijn bewerkt. Het voordeel hiervan is dat de producten hierdoor alle vitamines, mineralen en enzymen behouden blijven. Bovendien zorgt het ook nog eens voor een betere smaakbeleving. Een win-winsituatie dus!

Superfoods kopen bij Très Bien

De lekkerste en gezondste superfoods bestel je gemakkelijk online bij Très Bien. Bestel snel en je hebt je bestelling binnen noot time in huis. Al onze producten worden ambachtelijk bereid in onze eigen keuken in Groningen. Wil je ze liever eens in het echt bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in hartje Groningen.

Neem ook eens een kijkje bij onze gezonde noten!

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

 

Bekijk onze cadeaupakketten

 

Très Bien: de mooiste producten, met liefde bereid

Bij ons vind je de beste kwaliteitsproducten van Nederland, die altijd met liefde zijn bereid. Onze gepassioneerde medewerkers hebben verstand van en liefde voor onze mooie producten. Service leveren wij met een glimlach en wij helpen je graag met het vinden van het gewenste product. Blije klanten, daar worden wij zelf ook blij van.

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

Bekijk onze cadeaupakketten

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Kom langs bij ons in de winkel in Groningen of bestel online

Wil je genieten van de lekkerste noten, chocoladeproducten, zoutjes of pitten en zaden? Van maandag tot en met zondag staan wij voor je klaar in onze notenwinkel in de Groningse binnenstad. Wil je liever online bestellen? Ook dat kan. Binnen 48 uur heb je jouw bestelling in huis (levertijd afhankelijk van bestelling en periode).