GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Van welke kerstpakketten worden medewerkers blij?

Ieder jaar is er weer een traditie die veel bedrijven bezighoudt, namelijk: het kerstpakket. Veel werkgevers denken dat tegenwoordig niemand meer op een kerstpakket zit te wachten, maar niets is minder waar. Het geven van een kerstpakket wordt door veel medewerkers, klanten en zakenpartners nog steeds gezien als een waardering. Om jouw dankbaarheid uit te spreken kan je dan ook het beste een goed kerstpakket geven. Maar wat kan je nou precies geven? In deze blog bespreken wij de kerstpakketten waarmee jij de loyaliteit onder jouw medewerkers zeker weten kan verhogen. Lees snel verder en laat je inspireren door de vele mogelijkheden!

Ken je medewerkers

Het belangrijkste bij het uitkiezen van een kerstpakket is nog steeds dat jij je medewerkers moet kennen. Spreek je bepaalde medewerkers niet zo vaak? Dan is dit het perfecte moment om eens een bedrijfsborrel te organiseren. Probeer er hier dan achter te komen wat jouw medewerkers in hun vrije tijd doen, waar ze graag naar toe gaan voor vakantie en wat lekker vinden om te eten of te drinken. Het wordt extra gewaardeerd als je hierbij rekening houdt met eventuele allergieën, dieetwensen, geloofsovertuigingen en woonsituatie. Een medewerker die bijvoorbeeld veganistisch is zal niet zo blij worden van een pakket waar dierlijke producten inzitten. Bij het uitkiezen van een kerstpakket geldt dus dat hoe meer interesse jij toont in je medewerkers, hoe dankbaarder zij zullen zijn.

1. Traditioneel kerstpakket

Vandaag de dag is het traditioneel kerstpakket nog steeds het meest populair. Dit is niet zo gek aangezien dit verrassingspakket vol zit met levensmiddelen, zoals: koffie, pastasaus, pannenkoekenmix, koekjes en nootjes. De meeste mensen worden nog steeds heel gelukkig van lekker eten, waardoor het traditioneel kerstpakket niet aan te slepen is. Vooral de kerstpakketten die veel A-merken bevatten zijn altijd als allereerst uitverkocht. Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat het een beetje saai kan zijn om ieder jaar opnieuw met het traditioneel kerstpakket te komen. Hierdoor is het een aanrader om eens af te wisselen met een lokaal kerstpakket.

2. Lokaal kerstpakket

Het maakt niet uit in welke provincie je woont, want er zit altijd wel landwinkels of delicatessenzaken in de buurt. Deze winkels staan erom bekend dat ze samenwerken met lokale boeren om de meest verrukkelijke en ambachtelijke producten te maken. Om een lokaal kerstpakket samen te stellen is het verstandig om langs deze winkels te gaan. Op deze manier krijgen jouw medewerkers verse kaas, vleeswaren of chocolade. Dit geeft niet alleen een blijk van waardering, maar laat ook nog eens zien dat jouw bedrijf blij is met de locatie. Een echte win-win!

3. Lokaal kerstpakket van Trés Bien

Zit jouw bedrijf gevestigd in Groningen en omstreken? Verras jouw medewerkers dan eens met een ambachtelijk kerstpakket van Trés Bien. In dit kerstpakket zitten talloze gezonde lekkernijen. Hierbij kan je denken aan verschillende soorten notenzuidvruchten en een luxe fles wijn. Zijn jouw medewerkers echte zoetekauwen? Dan is er zelfs een kerstpakket met verschillende soorten chocolade. Kies als echt Gronings bedrijf daarom eens voor een lokaal kerstpakket van Trés Bien.

4. Duurzaam kerstpakket

Sinds de afgelopen jaren neemt de populariteit van het duurzaam kerstpakket enorm toe. Dit komt doordat steeds meer mensen zich bewust zijn van het feit dat onze levensstijl schade brengt aan het milieu. Om te laten zien dat jouw bedrijf geeft om het welzijn van onze planeet is kan je het duurzaam kerstpakket kiezen. Hierin zitten alleen producten die gemaakt zijn van ecologisch verantwoorde materialen. Hierbij kan je denken aan hennep of gerecycled textiel. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan dit kerstpakket en je medewerkers zullen zich extra gewaardeerd voelen.

5. Iets anders dan een kerstpakket

Toch zijn er ook bedrijven die ervoor kiezen om geen kerstpakket aan te schaffen. Vooral bedrijven met een groot personeelsbestand zullen andere manieren vinden om hun waardering te uiten. Tegenwoordig is het de normaalste zaak om jouw medewerkers te trakteren op een luxe diner of om een cadeaubon te geven. Met deze cadeaubon kunnen medewerkers dan zelf iets uitkiezen. Hiermee voorkom je tevens dat je klachten krijgt over het gegeven kerstpakket. Ondanks dat een kerstpakket een mooie traditie en afsluiter van het jaar is, wordt niet iedereen hier blij van.

Kerstpakket uitzoeken

Nu je weet welke kerstpakketten er allemaal zijn, moet de zoektocht een stuk gemakkelijker worden. Houd in ieder geval altijd rekening met de interesses van jouw medewerkers. Dan kan het haast niet verkeerd gaan om een kerstpakket te kiezen waarvan zij daadwerkelijk blij worden. Vraag voor een grote afname trouwens altijd een offerte aan. Zo weet je zeker dat jij op tijd al jouw bestelde kerstpakketten krijgt. Met welk kerstpakket verras jij dit jaar jouw medewerkers?

usercartchevron-down