De lekkerste verse Walnoten kopen online | Très Bien

Wil jij graag heerlijke walnoten kopen? Bij Très Bien vind je een heerlijk assortiment aan verschillende soorten walnoten. Walnoten zijn hartstikke lekker en ook nog eens gezond. Bekijk meer.

4 artikelen  

Verwijder alle


Walnoten kopen: goed voor je gezondheid

Walnoten kopen is heel goed voor je gezondheid. Ze zijn hartstikke lekker en ook nog eens gezond. Met een handje walnoten per dag, krijg je al veel goede voedingsstoffen binnen. Ze helpen tegen stress en een hoge bloeddruk. Deze noten bevatten veel vetten, maar dit zijn wel de goede vetten. Het zijn namelijk onverzadigde vetten. Deze helpen bij het verminderen van hart en vaatziekten en het cholesterolniveau in je bloed te verlagen. Daarnaast hebben de noten, ten opzichte van andere noten, de meeste antioxidanten. Antioxidanten zorgen er namelijk voor dat vrije radicale geen schade aanrichten in ons lichaam, indringers zoals bacteriën maken ze onschadelijk. Kun je slecht in slaap komen? Ook daar kan het eten van deze gezonde nootjes bij helpen. Deze gezonde noten bevatten namelijk veel melatonine, een stofje die je nodig hebt om in slaap te komen. Dagelijks een handje walnoten? Dat zorgt voor een goede nachtrust. Walnoten kopen is dus zeker goed voor je gezondheid.

Verschillende soorten walnoten

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten. Een aantal walnoten in ons assortiment:

  • Gekarameliseerde walnoten
  • Gepelde walnoten
  • Walnoten in dop

De gekarameliseerde walnoten zijn geheel in eigen keuken gekarameliseerd. Je kunt zelf aangeven wel formaat zak je ze wilt kopen. Je kan de walnoten kopen in verschillende verpakkingen: 200 gr, 500gr, 1kg en 2,5kg. Gekarameliseerde, gepelde of Chileense walnoten? Je vindt ze allemaal in ons assortiment.

Walnoten kopen bij Très Bien

Walnoten kopen bij Très Bien is altijd een goed idee. Onze noten worden altijd vers bereid, zodat jij altijd de lekkerste noten in huis hebt. Vandaag besteld? Dan wordt het binnen 48 uur verzonden. Grote bestelling boven de €40? Dan verzenden wij de bestelling gratis. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden over je bestelling? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. Walnoten kopen bij Très Bien? Altijd een goed idee! Toch liever zin in andere noten? We hebben ook pistachenoten, pecannoten en paranoten.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >