Whisky bonbon || Tres Bien
Whiskyboon Bonbon
Afbeelding van Whiskyboon Bonbon
Afbeelding van Whiskyboon Bonbon
Afbeelding van Whiskyboon Bonbon
Afbeelding van Whiskyboon Bonbon

Whiskyboon Bonbon

Vanaf: € 1,75

Vanaf €40,- GRATIS verzonden

€4,95 verzendkosten bij besteding van minder dan €40,-

Vandaag besteld, binnen 48 uur verzonden


Omschrijving

Let op: U bestelt een bonbon die alcohol bevat. Stuur een kopie van een geldig identiteitsbewijs naar info@tresbiengroningen.nl. Pas wanneer wij deze hebben gecontroleerd kunnen wij de bonbons versturen.

Een uniek recept bij Tres Bien. Een whisky bonbon, niet zomaar een bonbon maar een bonbon gemaakt met whisky. Wij gebruiken whisky van Glenfarclas. Deze whisky bestaat uit 60% alcohol waardoor we een perfecte combinatie kunnen maken met de chocolade. De whisky (Glenfarclas 105) is een single malt uit Schotland en één van de lekkerste whisky tegen ook nog een betaalde prijs.

De bonbon is gemaakt in een whisky fles vorm. De smalle kant is de bovenkant en daarmee de dop van de fles. Bij het afbijten van de dop ontstaat er een opening. Met deze opening kun je de bonbon als een fles kantelen en de whisky ermee uit schenken. De whisky vulling is vloeibaar.

Ingrediënten & AllergenenSpecificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Leverancier
-
Alcohol
Nee
Producent
Tres Bien

Whiskyboon Bonbon reviews

Helaas heeft nog niemand een beoordeling geschreven over Whiskyboon Bonbon, maar jij kunt de eerste zijn! Schrijf een review!


Schrijf een review voor Whiskyboon Bonbon


Elk op een nieuwe regel

Elk op een nieuwe regel

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >