Zakelijk bestellen - Très Bien Webshop B.V.

Très Bien voor zakelijke klanten

Heb je als zakelijke klant interesse in producten van Très Bien? Dan maken wij graag voor jou een offerte op maat. Wat is er immers leuker dan je werknemers, relaties of klanten in het zonnetje te zetten met een verwenpakket vol chocolade, bonbons, noten of andere lekkernijen? Geen enkele onderneming is gelijk en daarom past ook bij geen enkele onderneming hetzelfde pakket. Bij Très Bien weten wij dit als geen ander, waardoor het bij ons mogelijk is om je pakket volledig zelf samen te stellen. Zoek je een cadeaupakket, een relatiegeschenk of wil je op een hele andere manier een samenwerking aangaan? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan op maat.

Vraag direct een offerte aan

Waarom kiezen voor Très Bien?

Très Bien is al meer dan 50 jaar specialist in ambachtelijke noten, chocolade en andere lekkernijen. Je kiest voor ons omdat:

 • Wij een ruim assortiment bieden aan noten, chocolade, bonbons, zuidvruchten en andere producten;
 • Wij onze producten grotendeels zelf produceren en verwerken, op ambachtelijke wijze;
 • Wij werken met onze eigen chocolatier die unieke chocoladeproducten maakt;
 • Wij gespecialiseerd zijn in het verzorgen van grote bestellingen op maat voor bedrijven;
 • Wij in overleg ook op maat gemaakte producten kunnen bieden;
 • Je bij ons kunt betalen op rekening en een persoonlijke accountmanager krijgt.

Vraag direct een offerte aan

Profiteer van ons groot assortiment

Bij Très Bien hebben we door de jaren heen een groot assortiment opgebouwd aan noten, chocolade, zuidvruchten en meer. Wij kunnen onder andere de volgende producten verwerken in onze zakelijke pakketten:

 • Noten
 • Bonbons
 • Chocolade
 • Zuidvruchten
 • Pitten en zaden
 • Zoutjes
 • Superfoods
 • En nog veel meer

Deze klanten gingen je voor

Hertog Jan

Hertog Jan heeft ons benaderd met de vraag of wij producten kunnen leveren die de nieuwe biersmaken kracht bij zetten. HJ heeft voor het lanceren van 4 nieuwe vatgerijpte bieren proefpakketten ontwikkeld waar wij de ingredienten mochten leveren van het proefpakket, die verwerkt zijn in de bieren.

Vraag direct een offerte aan

Whiskeydudes

Op maat gemaakte whiskeybonbons met vloeibare whiskey vulling van 4 verschillende hoogstaande whiskeys. Deze whiskeybonbons worden met een speciale techniek geproduceerd en verpakt naar wens van Whiskeydudes. De bonbons worden verkocht bij slijters die deze whiskeys verkopen. Wekelijks produceren we deze bonbons voor Whiskeydudes.

Vraag direct een offerte aan

Wolters Kluwers

Tijdens het suikerfeest is het eerste wat men eet een dadel. Voor Wolters Kluwers hebben we 600 zakjes met Medjuil dadels mogen verzorgen en versturen.

Vraag direct een offerte aan

Mogelijkheden bij zakelijke bestellingen

Bij Très Bien begrijpen we dat iedere onderneming iets anders in gedachten heeft bij het samenstellen van een mooi cadeaupakket voor haar werknemers, relaties of klanten. Daarom zijn er bij ons vele mogelijkheden om pakketten op maat samen te stellen. Ook gaan wij graag de samenwerking met je aan als je onze lekkernijen wilt verwerken in je eigen producten. Een greep uit al onze zakelijke mogelijkheden:

Grote bestellingen op maat

Ieder jaar weer voorzien wij grote bedrijven van bestellingen op maat. Vaak gaat dit om kerstpakketten of cadeaupakketten. Wat voor pakket je ook in gedachten hebt, wij stellen hem graag voor je samen. Wij maken jouw grote bestelling op maat, met daarin de producten die jij graag wilt.

Vraag direct een offerte aan

Gepersonaliseerde producten

Ben je op zoek naar een product dat net even iets anders is dan de producten die je in ons assortiment vindt? Dan maken wij ook graag producten voor jouw bedrijf op maat. Denk bijvoorbeeld aan een bonbon of paaseitje in een andere smaak of een notenmix met een net wat andere receptuur. Wij denken graag met je mee!

Verpakkingen op maat

Niet alleen producten maken wij op maat, hetzelfde geldt voor verpakkingen. Er zijn verschillende soorten verpakkingen mogelijk, en jij kiest zelf hoe je ze bedrukt wilt hebben. Zo werken we samen aan het mooiste resultaat.

Vraag direct een offerte aan

Verzending naar individuele adressen

Wil je graag dat jouw zakelijke pakketten rechtstreeks worden bezorgd bij jouw collega's, relaties of klanten thuis? Bij ons is dat zeker mogelijk. Indien gewenst verzenden wij jouw bestelling naar meerdere individuele adressen.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Heb je interesse in een zakelijke bestelling voor jouw bedrijf? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kerstpakket op maat of wil je een samenwerking met ons aangaan? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag direct een offerte aan