Bestel de allerlekkerste brownies online! | Très Bien

Heerlijke brownies bestellen, leuk voor jezelf en leuk om cadeau te geven. Als cadeau voor je tante, oma of geliefde, brownies zijn altijd een goed idee. Loopt jouw het water ook in de mond bij het zien van onze heerlijke brownies? Bestel ze dan snel online. Bekijk hieronder onze box.

0 artikelen  


Geen resultaten.


Van brownies word je gelukkig

Naast dat brownies heerlijk zijn om van te smullen of om cadeau te geven, maken ze je ook nog eens gelukkiger. Bij het eten van chocolade wordt er een stofje in je hersenen aangemaakt dat je een gelukkig en blij gevoel geeft. Het eten van een brownie heeft dus alleen maar voordelen! Schuldgevoel na het eten van deze lekkernij? Niet nodig, door op z’n tijd een brownie te eten word je alleen maar gelukkig. De hoogste tijd om ze te bestellen dus.

Brownies per post

Ken jij iemand die helemaal weg is van deze verrukkelijke chocoladelekkernij? Verras diegene dan met onze brownies per post. Vul bij het bestellen het adres in van de gelukkige en ze worden gelijk per post verstuurd. Stevig van de buitenkant, romig en zacht van de binnenkant. Heerlijke smeuïge brownies, dat wil toch iedereen? Doe eens wat leuks voor een ander en stuur overheerlijke brownies per post. Ze zijn natuurlijk ook leuk om te geven als relatiegeschenk. Deze lekkernijen van chocolade zijn het lekkerst om te eten als ze koel en stevig zijn, bewaar ze dus in de koelkast voordat je ze opeet.

Brownies bestellen bij Très Bien

De lekkerste brownies bestellen doe je bij Très Bien. Met onze passie voor het vak, zorgen we altijd voor de lekkerste producten. Ze worden met liefde bereid en dat proef je! Bestel je ze bij Très Bien? Dan worden ze op ambachtelijke wijze voor je gemaakt en binnen 48 uur op de post gestuurd. Of je ze nou bestelt voor jezelf, als relatiegeschenk of voor je oma, chocolade bestellen bij Très Bien is altijd een goed idee. Naast brownies bestellen kun je bij Très Bien ook terecht voor bonbons, chocoladerepen en heerlijke notenmixen.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >