Ongezouten pinda's kopen? | Snel in huis | Très Bien

Heerlijke ongezouten pinda’s, lekker om van te genieten, maar het is ook nog eens een gezonde keuze. Een handje per dag is voldoende om gezonde vitamines binnen te krijgen en zo krijg je ook niet veel calorieën binnen. Waar wacht je nog op? We hebben verschillende soorten ongezouten pinda’s voor jou in ons assortiment. Bekijk ons assortiment hieronder.

5 artikelen  

Verwijder alle


Ongezouten pinda’s: leuk om te geven

Ongezouten pinda’s zijn hartstikke leuk om als cadeau te geven. Zo geef je namelijk iets lekkers, maar toch iets gezonds. Vooral als iemand bezig is met de lijn, is dit een ideaal cadeau. Verder kun je ongezouten pinda’s natuurlijk prima op tafel zetten wanneer je visite hebt. En niet te vergeten, door sommige gerechten zijn ze ook echt onmisbaar! Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan recepten uit de Aziatische keuken, hier worden vaak pinda’s aan toegevoegd. Pinda’s toevoegen aan je gerecht zorgt voor een extra bite. Ze worden ook vaak gebruikt als vleesvervanger, zodat je nog wel die bite houdt in een salade bijvoorbeeld.

Heerlijke pinda’s, voor ieder wat wils

Er zijn veel verschillende soorten pinda’s: gezouten, ongezouten, gebrand en ongebrande pinda’s. Pinda’s zijn niet hetzelfde als noten, maar lijken wat betreft voedingsstoffen wel erg op elkaar. Ze verlagen het risico op hart- en vaatziekten en zitten vol vitamine D en E. Een handje ongezouten pinda’s per dag is dus zeker niet verkeerd! In ons assortiment kun je kiezen uit grote pinda’s en kleine pinda’s en je hebt de keuze uit grote en kleine vliespinda’s. Vliespinda’s zijn ook hartstikke gezond, omdat ze rijk zijn aan essentiële vetzuren zoals linolzuur en arachidonzuur. Deze heerlijke ongezouten pinda’s kun je kopen in verschillende verpakkingen: 200 en 500 gram en 1 en 2,5 kilo.

Ongezouten pinda’s kopen bij Très Bien

Loopt het water je al in de mond van deze ongezouten pinda’s? Bestel ze dan snel bij Très Bien. Kleine verpakking of een grote verpakking? Alles is mogelijk. Bij Très Bien geniet je van gratis verzending bij een bestelling van boven de 40,-. Daarnaast heb je zin in noot time in huis, want binnen 2 werkdagen wordt je bestelling verzonden. Voordat je het weet verwen jij jezelf of je visite met heerlijke ongezouten noten.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >