Ongezouten pistachenoten kopen? Voordelig bij Très Bien!

Tegenwoordig zijn wij ons steeds meer bewust van de producten die wij eten. Zo is het aantal mensen dat minder zout is gaan eten aanzienlijk toegenomen. Dit is maar goed ook, want het is inmiddels algemeen bekend dat zout een slechte invloed heeft op onze gezondheid. Om nadelige gevolgen te voorkomen kan je beginnen door ongezouten pistachenoten toe te voegen aan jouw voedingspatroon. Deze noten bevatten geen zout en smaken hemels. Bekijk snel het assortiment van Très Bien en misschien eet jij straks een stuk vaker onze verrukkelijke ongezouten pistachenoten!

2 artikelen  

Verwijder alle


Gezonder leven met ongezouten pistachenoten

Wist je dat ongezouten pistachenoten niet alleen gezonder zijn, maar ook nog een heleboel positieve effecten hebben op jouw lichaam? Deze noten bevatten immers veel voedingsstoffen. Deze voedingstoffen zijn nodig als brandstof voor jouw lichaam. Hiermee is het voor je lichaam mogelijk om hormonen, enzymen en bloed aan te maken. Daarnaast zijn voedingsstoffen ontzettend belangrijk voor de opbouw en het onderhoud van je spieren. In ongezouten pistachenoten zitten deze voedingsstoffen in de vorm van eiwitten, vezels, mineralen en vitamines. Hierbij kan je denken aan B1, B2, B6, B11, C en E. Hiermee zijn de ongezouten pistachenoten de perfecte snack voor iedereen die tussendoor iets gezonds wil eten.

Afvallen met pistachenoten

Fabel? Nee, zeker niet! Het is wetenschappelijk bewezen dat je kan afvallen door dagelijks een hand vol pistachenoten te eten. Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat het slechts om de ongezouten variant gaat. De ongezouten pistachenoten zijn immers onbewerkt en bevatten daardoor de meeste vitaminen en mineralen. Daarnaast bevatten deze noten ontzettend veel onverzadigde vetten. Deze vetten worden snel door jouw lichaam opgenomen, waardoor je uiteindelijk minder snel trekt zult hebben. Je gaat dus minder tussendoortjes eten wanneer je iedere dag een hand vol ongezouten pistachenoten aan jouw voedingspatroon toevoegt. Doordat je minder gaat snacken, krijg je minder calorieën binnen en zal je dus langzamerhand afvallen. Niet voor niets adviseren voedingsspecialisten al jaren het regelmatig consumeren van gezonde noten.

Ongezouten pistachenoten kopen bij Très Bien

Wil jij overstappen op een gezondere levensstijl? Dan ben je bij Très Bien zeker weten aan het juiste adres! In ons assortiment vind je diverse gezonde snacks die een positief effect hebben op jouw gezondheid. Hierbij kan je denken aan onze versgebakken pitten en zaden, granola en zuidvruchten. Door deze etenswaren aan jouw ontbijt of lunch toe te voegen heb je al snel de dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen binnen. Wil je op een vrije dag een keertje genieten van lekkernijen? Ook dan kan je bij ons terecht voor ambachtelijke chocolade. Mocht het niet lukken om naar onze winkel in Groningen te komen, dan verzenden wij je bestelling gratis vanaf €40. Met zoveel voordelen ga je natuurlijk ongezouten pistachenoten kopen bij Très Bien!

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

 

Bekijk onze cadeaupakketten

 

Très Bien: de mooiste producten, met liefde bereid

Bij ons vind je de beste kwaliteitsproducten van Nederland, die altijd met liefde zijn bereid. Onze gepassioneerde medewerkers hebben verstand van en liefde voor onze mooie producten. Service leveren wij met een glimlach en wij helpen je graag met het vinden van het gewenste product. Blije klanten, daar worden wij zelf ook blij van.

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

Bekijk onze cadeaupakketten

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Kom langs bij ons in de winkel in Groningen of bestel online

Wil je genieten van de lekkerste noten, chocoladeproducten, zoutjes of pitten en zaden? Van maandag tot en met zondag staan wij voor je klaar in onze notenwinkel in de Groningse binnenstad. Wil je liever online bestellen? Ook dat kan. Binnen 48 uur heb je jouw bestelling in huis (levertijd afhankelijk van bestelling en periode).