Pitten en zaden kopen | 100% Kwaliteitsgarantie | Très Bien

Ben je op zoek naar heerlijke en gezonde pitten en zaden? Dan ben je bij Très Bien aan het juiste adres. Très Bien heeft door de jaren heen namelijk de beste pitten en zaden weten te verzamelen in haar assortiment. Door de jarenlange ervaring in het vakgebied weet je bij Très Bien altijd dat je kwaliteit koopt!

5 artikelen  Gezonde zaden en pitten

Deze producten zijn zo mateloos populair omdat ze gezond en daarnaast enorm flexibel zijn. Je kunt de gezonde zaden en pitten namelijk los consumeren maar ook verwerken in tal van gerechten. De gezonde zaden en pitten zijn namelijk rijk aan voedingsstoffen en smaak. Hierdoor kun je ze gemakkelijk verwerken in je ontbijt, de lunch of je avondeten. Een mooi voorbeeld hiervan zijn pijnboompitten. Deze zijn een heerlijke toevoeging op gerechten als een yoghurt, een maaltijdsalade of een pasta. Zoals voor veel producten geldt, geldt voor gezonde zaden en pitten ook dat deze met mate geconsumeerd dienen te worden. De lekkernijen zijn zo rijk van voedingsstoffen dat een te grote inname op de loer ligt. Je kunt deze over inname voorkomen door bijvoorbeeld de gezonde zaden en pitten in één gerecht per dag te verwerken. Zo krijg je de gewenste voedingsstoffen binnen zonder dat er snel sprake zal zijn van over inname.

Soorten zaden

De kracht van zaden zit hem voornamelijk in de variëteit van zaden. Doordat er zoveel verschillende soorten zijn, kun je eindeloos blijven variëren met de soorten. De verschillende soorten zaden excelleren op diverse gebieden als het gaat om voeding. Zo is de ene soort ontzettend rijk aan gezonde vetten, is een ander weer ontzettend rijk aan ijzers en een andere soort weer aan mineralen. De twee soorten zaden waar Très Bien het meest enthousiast over is zijn quinoa en gebroken lijnzaad). Deze twee soorten kunnen in nagenoeg ieder gerecht verwerkt worden en zijn daarnaast ook nog eens prima betaalbaar!

Pitten en zaden kopen bij Très Bien

Je kunt bij pitten en zaden kopen bij Très Bien. We hebben door de jaren heen de beste pitten en zaden van over de hele wereld voor jou verzameld. Als je dus op zoek bent naar kwaliteit, dan doe je er goed aan om te kiezen voor pitten en zaden kopen bij Très Bien. Naast pitten en zaden hebben we nog tal van ontzettend lekkere producten in onze webshop, denk hierbij aan chocolade, muesli en granola en noten. Als je alles geselecteerd hebt zorgen wij ervoor dat alles zo snel mogelijk bij jou thuis is geleverd! Indien er verder nog vragen zijn over het pitten en zaden kopen bij Très Bien, dan kun je contact met ons opnemen. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

 

Bekijk onze cadeaupakketten

 

Très Bien: de mooiste producten, met liefde bereid

Bij ons vind je de beste kwaliteitsproducten van Nederland, die altijd met liefde zijn bereid. Onze gepassioneerde medewerkers hebben verstand van en liefde voor onze mooie producten. Service leveren wij met een glimlach en wij helpen je graag met het vinden van het gewenste product. Blije klanten, daar worden wij zelf ook blij van.

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

Bekijk onze cadeaupakketten

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Kom langs bij ons in de winkel in Groningen of bestel online

Wil je genieten van de lekkerste noten, chocoladeproducten, zoutjes of pitten en zaden? Van maandag tot en met zondag staan wij voor je klaar in onze notenwinkel in de Groningse binnenstad. Wil je liever online bestellen? Ook dat kan. Binnen 48 uur heb je jouw bestelling in huis (levertijd afhankelijk van bestelling en periode).