Goodiebag Deluxe | Cadeaupakket | Tres Bien
Goodiebag Deluxe
Afbeelding van Goodiebag Deluxe
Afbeelding van Goodiebag Deluxe

Goodiebag Deluxe

Goodiebag XL: Een luxe tas met specialiteiten, vers bereidde producten in een mooie verpakking, een genot om te geven en te mogen ontvangen. In deze tas zit: VOC melange, wadd’n melange, pindarotsjes, multigrain cracker black pepper, doos bonbons en een klein flesje wijn. Dit geheel wordt voor u mooi verpakt in een goodiebag.

Vanaf: € 24,99

Vanaf €40,- GRATIS verzonden

€4,95 verzendkosten bij besteding van minder dan €40,-

Vandaag besteld, binnen 48 uur verzonden

Bij ons krijg je de mooiste producten, met een eerlijk verhaal

Duurzame verzending  door heel Nederland


Omschrijving

Let op: U besteld een pakket dat alcohol bevat. Stuur een kopie van een geldig identiteitsbewijs naar info@tresbiengroningen.nl. Pas wanneer wij deze hebben gecontroleerd kunnen wij het pakket versturen.


Een luxe tas met specialiteiten, vers bereidde producten in een mooie verpakking, een genot om te geven en te mogen ontvangen.

In deze tas zit ;


VOC melange, wadd’n melange, pindarotsjes, multigrain cracker black pepper, doos bonbons en een klein flesje wijn. Dit geheel wordt voor u mooi verpakt in een goodiebag.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Leverancier
Tres Bien
Inhoud
VOC melange, wadd’n melange, doos bonbons, pindarotsjes, multigrain crackers black pepper, verpakt in een luxe tas, flesje wijn

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >